Vacsora, friss tavaszi ízzel. A klasszikus spagetti egy kicsit új köntösben. A paradicsomos szószba ezúttal medvehagyma és friss zeller került, a tetejét grada padanoval szórtam meg. Ezúttal gigászi adag készült, így kénytelen leszek lefagyasztani belőle, bár a fagyasztott és a frissnek az íze között fényévnyi különbség van. Nem baj, majd melegítéskor plusz paradicsommal felfrissítem az ízét.
A konyhapénzből 1.321 Ft maradt. Úgy döntöttem nem költök előre a következő haviból, bár az egyéb pénzből, lett volna mit átstruktúrálni 1 napra, de úgy voltam ezzel a projekt sikerét nem veszélyeztetem, mert biztos néhányan belekötnének.
Így úgy mentem el vásárolni, hogy ennyit költhetek csak és a szombati nap alapélelmiszereit ebből kell megoldani.
A következőket vásároltam:
- natúr joghurt 219 Ft
- kefir 159 Ft
- almaecet: 178 Ft
- liszt 109 Ft
- kenyér (tigris vekni) 79 Ft
- zsemlemorzsa 149 Ft
- kígyóuborka 129 Ft
- oregánó 49 Ft
- majoranna 36 Ft
- gyrospác 152 Ft
Összesen: 1.269 Ft
A konyhapénzből, az utolsó napra maradt: 52 Ft.
Ha már idáig eljutottam, csak megtudom állni, hogy egy napig, ne költsek többet, mint 50 Ft, de azért ne igyunk előre a medve bőrére.
Hm. Azt vettem észre, túl kevés fehérjét fogyasztotok, ami pedig növésben levő szervezeteknek kéne.
A legtöbb kaja, bár laktat, és bizonyára finom, de jórészt szénhidrát, ami energiát ad, de az elhasznált izmokat, szöveteket nem pótolja, a most fejlődőket nem építi.
De lehet, túlélésre csak ennyi jut, ez van.